Aktuality - archiv 16.3.2014

Baéz je späť, tímu chce dať to najlepšie

Aldo Baéz: „Šance prídu a verím tomu, že aj góly“

Netradične v pondelok večer o 18.30 h a pred televíznymi kamerami privítajú zverenci trénera Martina Ševelu banskobystrickú Duklu. Prvé dve jarné kolá sme vyhrali a s rovnakým cieľom nastúpi mužstvo aj proti najbližšiemu súperovi.

„Sledoval som ich posledný zápas na internete. Majú kvalitu. Svoju silu ukázali proti Senici. V tíme Dukly je viacero zaujímavých a technických hráčov. Určite budú bojovať, ale to budeme aj my,“ povedal pre astrencin.sk Aldo Baéz.

Netradičný hrací deň a čas nie je podľa argentínskeho defenzívneho stredopoliara žiaden problém. „Je mi jedno, či sa hrá v sobotu, alebo v pondelok. Sme pripravení a ideme si po tri body,“ zavelil odhodlane.

Náš tím ťahá päťzápasovú sériu víťazstiev v rade. V oboch jarných zápasoch sme vyhrali zhodne 2:1. S tímom zo Štiavničiek sme však už bezmála dva roky nevyhrali a aj podľa argentínskeho stredopoliara by bolo načase zvíťaziť. „Budeme hrať rovnako ako doteraz. Na vlastnom ihrisku disponujeme veľkou kvalitou. Hostia budú pravdepodobne poctivo brániť. Budeme musieť byť trpezliví. Šance isto prídu a verím tomu, že aj góly,“ pokračoval Baéz.

Rodák z Buenos Aires si zimnú prestávku nedobrovoľne predĺžil o dva zápasy. Dôvodom bolo osem žltých kariet z jesene. „Už sa veľmi teším z toho, že som opäť k dispozícií trénerom. Chýbal mi zápasový rytmus. Tímu chcem dať to najlepšie, čo vo mne je,“ dodal na záver líder AS.

Autor: mj
Rozpis zápasov
2:2 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 18.5.2024

Baris | K zápasu sme pristúpili zodpovedne

Tím vedení kapitánom Damianom Barišom sa s aktuálnou sezónou rozlúčil remízou 2:2 so...

ASTV 18.5.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti...

A-tím 18.5.2024

Niké liga | Na záver sezóny remíza so zostupujúcimi Moravcami

Zverenci trénera Iliju Stolicu sa so sezónou rozlúčili remízou 2:2 s FC ViOn...

ASTV 17.5.2024

Hájovský | Chceme sa so sezónou rozlúčiť víťazne

Náš tím spod Čákovho hradu čaká už tento víkend derniéra s aktuálnym ročníkom Niké ligy. V...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  casspennant  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa