A-tím 20.6.2024

A-tím | Media day pred štartom letnej prípravy

Prípravu na nadchádzajúcu sezónu 2024/2025 odštartoval dnešným dňom aj náš tím. Prvý deň prípravy predstúpili pred kamery generálny manažér Róbert Rybníček, tréner Ilija Stolica, kapitán Damián Bariš a staronová tvár tímu Jakub Holúbek. Viac na klubovej ASTV.

"Od dnešného dňa sa začíname pripravovať v domácich podmienkach, následne nás čaká krátke sústredenie v Česku a Rakúsku. Začínajú sa logistické preteky pre náš tím. Situácia je taká aká je a my sa jej musíme prispôsobiť, preto budeme na trénovanie využívať našu akadémiu a trávniky v okolí Trenčína. Podarilo sa nám predĺžiť spolupráce s domácimi lídrami v kabíne a to Lukášom Skovajsom a Damiánom Barišom. Okrem toho ich doplnila trenčianska legenda Jakub Holúbek. Toto trio bude tvoriť silný základ kabíny. Taktiež sa k A-tímu pripojí aj šesť hráčov z majstrovskej devätnástky," povedal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček. 


"Momentálne ma najviac teší, že môžem viac-menej pokračovať s rovnakým mužstvom. Pozitívne hodnotím aj príchod Jakuba Holúbeka. Už pri príchode do klubu som komunikoval s Trenčínom, že chcem v tíme hráčov, ktorí budú reprezentovať hodnoty klubu v kabíne. S Barišom a Skovajsom tak máme v tíme základ, ktorý vyjadruje čo je to Trenčín. Sú lídrami a príkladom nie len pre domácich, ale i zahraničných hráčov," povedal pred prvým tréningom tréner A-tímu Ilija Stolica. 


"Nie sme spokojní s umiestnením v predchádzajúcej sezóne, keď nám postup do prvej šestky ušiel. Máme päť týždňov na prípravu. Nové mužstvo sa možno inak vyskladá. Máme však veľa vecí naučených z minulej sezóny, takže to budeme môcť budúcu sezónu posunúť. Minulú sezónu nás trápila efektivita, verím, že sa to zlepší," zhodnotil kapitán A-tímu Damián Bariš. 


" Vrátiť sa späť bol dobrý pocit a motivácia, aby sme Trenčín trošku opäť pozdvihli. Verím, že sa pretavia veci z predchádzajúcej sezóny a zlepšíme. V tej predchádzajúcej Trenčín tlačila topánka v premieňaní šancí. Musíme sa zlepšiť v poslednej časti ihriska a začať dávať góly," povedal navrátilec Jakub Holúbek. 


Autor: astn
Rozpis zápasov
2:2 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 2.7.2024

A-tím | Príprava pokračuje zápasom s českým prvoligistom

Náš tím spod Čákovho hradu čaká v priebehu týždňa ďalšie stretnutie v rámci letnej...

A-tím 2.7.2024

A-tím | Klub opúšťa dvojica hráčov

V AS Trenčín nebudú pokračovať Roman Šebeň ani Lazar Mijovič.

A-tím 1.7.2024

A-tím | Vozinha opúšťa náš tím

Kapverdský brankár Vozinha nebude pokračovať v AS Trenčín.

Fotogalérie 29.6.2024

Fotogaléria | Úvodný zápas prípravy proti MŠK Púchov

Fotogaléria z úvodného zápasu prípravy proti MŠK Púchov (2:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  bahis sitesi  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa