Mládež 10.10.2024

Školský pohár | Spolupráca klubu so školou priniesla úspech už po štvrtýkrát

Základná škola Novomeského Trenčín slávi v spolupráci s AS Trenčín ďalší úspech. Už šestnásty rok úspešne spolupracujú na projekte futbalových tried, v ktorých sa talentovaní mladí futbalisti a futbalistky môžu venovať svojmu športu pod vedením skúsených trénerov z akadémie AS Trenčín.

Vynikajúce podmienky pre rozvoj mladých talentov priniesli minulý školský rok ďalší významný úspech. Žiaci ZŠ Novomeského sa po štvrtýkrát stali víťazmi školského pohára, čím potvrdili svoju dominanciu v tejto súťaži. Ako odmenu za tento úspech získali žiaci nielen cenný kov, ale aj unikátnu podpisovku slovenskej futbalovej reprezentácie, kde sa stretli nie len s hráčmi, ktorých vychovala naša This is my sen Academy. Navyše, budú mať možnosť zúčastniť sa zajtrajšieho zápasu Slovenska v rámci Pohára národov proti Švédsku. 

Riaditeľ školy Marián Hrnčár vyzdvihol dôležitosť dlhodobej spolupráce s AS Trenčín. "Naša škola má nadštandardnú spoluprácu s futbalovým klubom AS Trenčín. Už 16 rokov máme od piateho ročníka zriadené futbalové triedy, v ktorých chlapcov vedú na športovej príprave tréneri nominovaní klubom. Chlapci nás reprezentujú na rôznych školských i mimoškolských súťažiach a často nám robia radosť svojimi víťazstvami. Či už ide o McDonalds Cup, Školský pohár alebo inú súťaž, naši chlapci pravidelne vyhrávajú. V Školskom pohári to v minulom školskom roku bolo už šiestykrát, čo sa stali majstrami republiky a priniesli škole víťazný pohár. Škola má vynikajúce podmienky na športovanie, čo sa prejavuje aj v umiestňovaní na súťažiach. Verím, že vďaka našej spolupráci s AS Trenčín bude škola aj naďalej patriť medzi školy s najlepšími športovými výsledkami a aj naďalej budú mať o ňu záujem ďalší nádejní futbalisti."

"Na ZŠ sme pre našich futbalistov našli podmienky, ktoré ich formujú nielen po športovej stránke, ale aj po vedomostnej. Z pohľadu tréningového procesu žiakov je pre nás spolupráca so ZŠ Novomeského kľúčová a preto sa chcem poďakovať za možnosti, ktoré nám táto škola vytvára," dodal na záver športový riaditeľ mládeže Marek Dobiáš. 

Tento úspech je dôkazom toho, že spolupráca medzi školou a profesionálnym futbalovým klubom môže priniesť vynikajúce výsledky. Gratulujeme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu!

Autor: tims
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 10. kolo, 5.10.2024
ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín
15:30
NIKÉ LIGA, 11. kolo, 19.10.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 14.10.2024

Slovnaft Cup | V 4. kole proti Lehote pod Vtáčnikom

Náš tím spod Čákovho hradu čaká po reprezentačnej prestávke zápas Slovnaft Cupu. V ňom v...

Fanúšikovia 13.10.2024

Fanúšikovia | Po reprezentačnej prestávke opäť na domácej pôde, vstupenky na Skalicu v predaji

Náš tím čaká po reprezentačnej prestávke...

Fanúšikovia 10.10.2024

Akadémia | Čaká nás ďalší otvorený tréning s trénermi a brankármi AS Trenčín

AS Trenčín pripravil pre všetkých mladých brankárov...

A-tím 8.10.2024

Emeka | Je úžasné byť späť a pomôcť tímu gólom

Mužstvo spod Čákovho hradu si v uplynulom kole uchmatlo bod z Tehelného pola. Cenný skalp sme...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín  Áesko Kantína
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  mattoni  aarsleff  arena ostrov  laugaricio  bestwebsiteservice.com  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa fajntricko  dobrota