A-tím 8.10.2024

Emeka | Je úžasné byť späť a pomôcť tímu gólom

Mužstvo spod Čákovho hradu si v uplynulom kole uchmatlo bod z Tehelného pola. Cenný skalp sme zaznamenali proti aktuálnemu majstrovi ŠK Slovan Bratislava po remíze 1:1. Do vedenia sme sa dostali v závere prvého polčasu zásluhou Emeku. Nešťastný vlastenec v úvode druhej polovice však rozhodol o deľbe.

Jediným strelcom nášho tímu sa stal Emeka, ktorý sa do zápasového režimu vrátil po opakujúcich zdravotných problémoch. "Bol to výborný pocit skórovať v zápase proti najlepšiemu tímu na Slovensku, najmä po predošlom zranení. Je úžasné byť späť a pomôcť tímu gólom,“ vyjadril sa nigérijský útočník.

Stretnutie sa pritom pre náš tím nevyvíjalo priaznivo. Slovan nás v prvom polčase zavrel pred naše pokutové územie a vypracoval si mnoho nebezpečných príležitostí. Tie však dokázala zblokovať naša obrana alebo zasiahol brankár Sláviček. Pri Barseghjanovej šanci nás zachránila žrď. „Predviedli sme obetavý výkon. Hrali sme ako jeden tím a bojovali jeden za druhého. V mnohých prípadoch nás podržal „Slavo“. Napriek remíze cítime zadosťučinenie. Z Teheľného poľa sa body neodvážajú ľahko,“ pousmial sa výsoký strelec.

Po bode na Slovane nás aktuálne čaká reprezentačná prestávka a po nej ďalšie stretnutie slovenského pohára. Následný víkend budeme čeliť v dôležitom zápase Skalici. „Počas repre pauzy musíme pracovať na defenzíve i efektivite. Toto sú najviac dôležité činnosti, ktoré musíme napraviť. Sme si vedomí, kde sa nachádzame a aký zápas nás budúcu sobotu čaká,“ zakončil rozhovor Chinonso Emeka.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 10. kolo, 5.10.2024
ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín
15:30
NIKÉ LIGA, 11. kolo, 19.10.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 14.10.2024

Slovnaft Cup | V 4. kole proti Lehote pod Vtáčnikom

Náš tím spod Čákovho hradu čaká po reprezentačnej prestávke zápas Slovnaft Cupu. V ňom v...

Fanúšikovia 13.10.2024

Fanúšikovia | Po reprezentačnej prestávke opäť na domácej pôde, vstupenky na Skalicu v predaji

Náš tím čaká po reprezentačnej prestávke...

Fanúšikovia 10.10.2024

Akadémia | Čaká nás ďalší otvorený tréning s trénermi a brankármi AS Trenčín

AS Trenčín pripravil pre všetkých mladých brankárov...

ASTV 6.10.2024

ASTV | Zostrih z 10. kola Niké ligy proti ŠK Slovan Bratislava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu 10. kola Niké ligy proti ŠK Slovan...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín  Áesko Kantína
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  mattoni  aarsleff  arena ostrov  laugaricio  bestwebsiteservice.com  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa fajntricko  dobrota