Mládež 27.6.2024

Akadémia | WU15 na medzinárodne obsadenom turnaji s bronzom

Naše žiačky sa počas uplynulého víkendu predstavili na medzinárodne obsadenom turnaji Rohatec Cup. Turnaja sa zúčastnilo až 12 tímov zo Slovenska, Čiech i Rakúska. Naša WU15 si z neho napokon odniesla skvelé 3. miesto.

V základnej skupine sa naše dievčatá predstavili v štyroch zápasoch. Do turnaja vstúpili remízou 1:1 s Braník Praha. Následne však zaznamenali dve vysoké výhry, keď vsietili až osem gólov a inkasovali len jeden. V záverečnom skupinovom zápase sa predstavili proti tímu zo Zlína, s ktorým taktiež zaznamenali remízu 1:1 a napokon v skupine obsadili druhé miesto. V nadstavbovej časti ich v zlatej skupine čakali ďalšie tri stretnutia. Hneď v úvode však naše dievčatá zaznamenali prvú prehru na turnaji, keď podľahli Plzni rozdielom triedy. Následne prišla ďalšia prehra s FK Teplice. 

Našu WU15 však ešte čakal zápas o 3. miesto, v ktorom si zmerali sily so Zlínom. V dramatickom stretnutí napokon zvíťazili až po penaltovom rozstrele 4:3. Najväčšiu zásluhu na víťazstve v dramatickom stretnutí mala brankárka Diana Teluchová, ktorá zneškodnila až dve penalty.  

"Po ukončení náročnej a úspešnej sezóny nás za odmenu čakal medzinárodný turnaj dievčat v Rohatci. V konfrontácii družstiev z Česka, Slovenska a Rakúska sme odohrali kvalitne stretnutia, v ktorých sme sa prezentovali našou nezlomnou bojovnosťou a kombinačnou hrou. Na dievčatá som hrdý ako zvládli 3-dňový turnaj. Najmä zápas o konečné 3.miesto bol výborným vyvrcholením keď sa mám po penaltovej dráme podarilo vyhrať. Zároveň to bola aj rozlúčka niektorých dievčat so žiackou kategóriou, keďže sa posúvajú k juniorkám. Poďakovanie patrí aj rodičom, ktorí nás prišli povzbudiť priamo do dejiska, ale aj tým, ktorí nám držali palce doma. Ďakujeme," zhodnotil turnaj tréner Marián Fraňo. 

ROHATEC CUP | WU15
Braník Praha - AS Trenčín 1:1
Vranov nad Topľou - AS Trenčín 1:4
Hrobce - AS Trenčín 0:4
Zlín - AS Trenčín 1:1
ZLATÁ SKUPINA
Viktoria Plzeň - AS Trenčín 3:0
AS Trenčín - FK Teplice 1:3
AS Trenčín - Hamsik Academy 1:0
ZÁPAS O 3. MIESTO 
AS Trenčín - Zlín 4:3pp
Autor: tims
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 11. kolo, 19.10.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:30
NIKÉ LIGA, 12. kolo, 27.10.2024
AS Trenčín - FC Spartak Trnava
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fotogalérie 20.10.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo stretnutia 11. kola Niké ligy proti MFK Skalica (2:1).

ASTV 20.10.2024

ASTV | Zostrih z 11. kola Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu 11. kola Niké ligy AS Trenčín - MFK Skalica (2:1).

A-tím 19.10.2024

Holúbek | Teraz sú najdôležitejšie body

Náš tím si po obetavom výkone celého mužstva pripísal druhú výhru v tejto sezóne. Jedným z hrdinov...

ASTV 19.10.2024

ASTV | Tlačová konferencia po 11. kole Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase Niké ligy proti MFK...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín  Áesko Kantína
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  mattoni  aarsleff  arena ostrov  laugaricio  bestwebsiteservice.com  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa fajntricko  dobrota