A-tím 13.6.2024

A-tím | Sláviček ostáva i naďalej pod Čákovým hradom

Odchovanec našej This is my sen Academy a brankár nášho A-tímu Matúš Sláviček ostáva aj naďalej pod Čákovým hradom. S klubom sa dohodol na ročnej zmluve. "Som veľmi šťastný, že sme sa s klubom dohodli na pokračovaní," povedal po podpise stále len dvadsaťročný brankár.

Matúš Sláviček sa pred dvoma rokmi tešil zo zisku majstrovského titulu s našou "devätnástkou". Okúsil aj chuť mládežníckej ligy majstrov, kedy hájil našu bránu proti Žalgirisu Vilnius i aténskemu Panathinaikos FC: "Moje pôsobenie v tíme bolo aj náročné, ale dalo mi veľa do života. Mládežnícka UEFA Youth League bola pre nás všetkých neskutočným zážitkom," zaspomínal si Sláviček.

Jeho úspešná sezóna v drese nášho staršieho dorastu vyústila do podpisu prvého profesionálneho kontraktu s naším klubom. Počas uplynulých dvoch ligových ročníkov kryl chrbát či už Michalovi Kukučkovi alebo Vozinhovi. Jeho zmluva koncom sezóny 2023/2024 vypršala.

Klub však s talentovaným brankárom trval na pokračovaní svojej cesty, ktorá odštartovala v klubovej This is my sen academy. "Teším sa na novú sezónu a som rád, že zostávam v Trenčíne. V kabíne sa cítim výborne. Mám tu aj chlapcov, s ktorými som vyrastal. Posledné dva roky boli ťažšie, nakoľko som mal aj problémy so zraneniami. Verím, že postupne dostanem príležitosť aj v najvyššej súťaži. Chcem pomôcť mužstvu k úspechom," dodal na záver Sláviček.


Autor: astn
Rozpis zápasov
2:2 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 17.6.2024

A-tím | Mičuda odchádza do druhej českej najvyššej súťaže

Odchovanec AS Trenčín Šimon Mičuda zamieril do druhej českej najvyššej súťaže.

A-tím 16.6.2024

A-tím | Tréner Stolica o predchádzajúcej sezóne

Tréner AS Trenčín Ilija Stolica prebral mužstvo po náročnej záchranárskej sezóne. Jeho...

Hviezdy deťom 15.6.2024

Hviezdy deťom | Pripravte sa na víkend plný zábavy, športu a dobra

Už o necelý týždeň sa Trenčín rozžiari v znamení dobra a detského...

ASTV 12.6.2024

ASTV | Zostrih z finálového zápasu československého pohára

ASTV vám prináša zostrih z finálového zápasu Československého pohára proti AC...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  bahis sitesi  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa