Aktuálne 11.3.2019

V prvom kole nadstavby v sobotu proti Spartaku Trnava

Sériu desiatich zápasov v rámci nadstavby tohto ročníka Fortuna ligy odštartujeme už v sobotu domácim stretnutím proti aktuálnemu majstrovi Spartaku Trnava (16. marca, 17.00 h). Následne privítame na štadióne v Myjave postupne Senicu, Zlaté Moravce, Nitru a Podbrezovú.

Posledné kolo sezóny je na programe v sobotu 24. mája. Našim súperom bude rovnako ako v úvode nadstavby Spartak Trnava. Posledný tím po nadstavbe vypadne do druhej ligy a tím na jedenástej priečke odohrá baráž proti druhému tímu druhej ligy.

Zástupcovia klubov schválili na nedávnom zasadnutí Prezídia Únie ligových klubov (ÚLK) nový model vyžrebovania základnej a nadstavbovej časti Fortuna ligy. Do platnosti vstúpil už od nadstavby. „Doterajší žreb s využitím Bergerových tabuliek nie je optimálny. Problémom boli predovšetkým série papierovo ťažších alebo ľahších zápasov. V doterajšom žrebe sa vyskytovali aj prípady, keď jeden tím hral trikrát v rade doma, alebo vonku. Nováčik Fortuna ligy hrá v prvej polovici základnej časti doma len proti mužstvám zo skupiny o záchranu z minulej sezóny. Vonku proti klubom, ktoré bojovali o titul. Ideálny nebol ani žreb nadstavby, v ktorej sa tie isté mužstvá stretli v piatok a šiestom kole,“ povedal výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák.

KOMPLETNÝ PROGRAM NADSTAVBY

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 6.5.2024

Akadémia | Nábor potvrdil opätovný nárast záujmu o futbal

Záujem o nábor dievčat a chlapcov do prípraviek AS Trenčín opäť rastie. Tento rok...

Fotogalérie 5.5.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu nadstavby Niké ligy proti MFK Zemplín...

ASTV 5.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Zemplín...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa