Aktuality - archiv 5.10.2013

Ťaháme pozitívnu sériu a chceme ju udržať, povedal Holúbek

Jakub Holúbek: „Treba byť koncentrovaní a pretaviť do hry pokyny trénerov“

Už o pár hodín privítame na domácom trávniku Spartak Trnava. Najmä pre fanúšikov ide o jeden zo zápasov jesene. Hráči to však vnímajú trochu inak. „Nedá sa povedať, že by to bol pre nás špeciálny súboj. Takými boli vystúpenia v Európskej lige. Silu súpera ale rešpektujeme. Chápem, že fanúšikovia to cítia inak. Tradične chodia vysoké návštevy. Trnava, Žilina a Slovan sú zo slovenského pohľadu veľké kluby,“ povedal Jakub Holúbek.

„Tréningy počas celého týždňa boli vynikajúce. Nálada je dobrá. Sme pozitívni a ako vždy, naladení na víťazstvo,“ pokračoval dnes už skúsený stredopoliar. Trnava ale nebude odovzdaným súperom. Vyhrala štyri z posledných piatich zápasov a zlý úvod sezóny je zabudnutý. „My sme neprehrali štyri zápasy v rade. Ťaháme pozitívnu sériu a chceme ju udržať,“ kontroval Holúbek.

V úvode sezóny sme na Štadióne Antona Malatinského prehrali. Aké ponaučenie plynie z tohto duelu? „Nehrali sme dobre. Začali sme nakopávať lopty. My však musíme hrať svoju hru. Treba byť koncentrovaní a pretaviť do hry pokyny trénerov,“ komentoval Holúbek.

Niekdajší reprezentant Slovenska do 21 rokov hrá po odchode Samuela Štefánika novú rolu, keď je jedným z tvorcov našej hry. Od zápasu k zápasu sa jeho prejav lepší. „Mám za sebou niekoľko stretnutí v strede a pomaly si začínam zvykať. Verím, že to bude lepšie a lepšie. Zvykal som si najmä na priestor. Na krídle som dostával loptu do behu. Teraz si ju musím prevziať, vytočiť sa a rozohrať. Ešte treba pracovať na zakončení. Posledné dva zápasy som hádam ani raz nevystrelil. Teraz to ale bude iné,“ povedal na záver Holúbek.

Autor: mg
Rozpis zápasov
2:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
17:00 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 14.5.2024

A-tím | V dorasteneckom tíme tvrdo pracoval, dnes má na svojom konte prvý ligový gól

Menej známou tvárou v kabíne prvého mužstva AS Trenčín...

Fanúšikovia 14.5.2024

Výjazd | Poďte s nami na posledný zápas sezóny

Tím okolo kapitána Damiána Bariša čaká záverečný zápas aktuálneho ročníka Niké ligy. V sobotu...

ASTV 14.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Košice (1:2).

ASTV 13.5.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Marián Habáň

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Marián Habáň z tímu do...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  casspennant  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa