Zápasy - archiv 22.1.2013

Proti Zbrojovke remíza "áčka" aj "mladých pušiek"

FC Zbrojovka Brno - AS Trenčín 1:1 (1:1) a 3:3 (2:1)

V rámci sústredenia v Starom Měste sme v utorok odohrali dva prípravné zápasy s FC Zbrojovka Brno. V oboch súbojoch sa zrodila remíza. Mužstvo zložené prevažne z hráčov „devätnástky“ remizovalo 1:1 (1:1). V súboji „prvých mužstiev“ sa zrodila remíza 3:3 (2:1).

FC Zbrojovka Brno - AS Trenčín 1:1 (1:1)

Prvú vážnu šancu si vypracovali domáci. Kunc išiel v 11. min sám na Šemrinca, ale ten mu dobrým vybehnutím zobral loptu. O desať minút neskôr vyrazil nebezpečnú krížnu strelu, no hneď nato nasledoval faul Bednárika. Mezlík nariadený pokutový kop bezpečne premenil. V 25. min sa k priamemu kopu postavil Čentéš. Lopta po teči múru však skončila iba na brvne brány Brna. Nasledujúca hlavička Bednárika išlo mimo. Šemrinec v prvom polčase svoj tím podržal. V 33. min sa vyznamenal na čiare po strele zblízka. V 39. min unikol Brigant, na pravej strane našiel Čentéša, ktorý predostrel gólovú prihrávku Malecovi – 1:1. 

Druhý polčas nebol tak rušný ako prvá polovica stretnutia. Domáci nastrelili žrď a Jurica mieril z vnútra šestnástky vedľa ľavej žrde. Ďalšie šance prišli až v závere stretnutia. Najskôr Čentéš v dobrej pozícii netrafil bránu a následne Lapeš a Mezlík stroskotali na Bartalskom.

Góly: 22. Mezlík (11 m) – 39. Malec

Žlté karty: 18. Chrenko

Domáci: Doležal - Pašek, Zezula, Pernica, Matyska - Kunc, Kršák, Mezlík, Lutonský (46. Lapeš) - Přerovský, Traore (46. Stehlík)

Hostia: Šemrinec (46. Bartalský) - Chrenko, Tóth, Bednárik (71. Ranko), Skovajsa - Opatovský - Brigant, Bariš, Čentéš, Jurica - Malec

Divákov: 30

 

FC Zbrojovka Brno - AS Trenčín 3:3 (2:1)

Úvod zápasu nám nevyšiel. Už v 8. min stratil loptu pred vlastnou šestnástkou Godál. Škoda následne nemal problém prehodiť Volešáka. O tri minúty neskôr si na center od rohovej zastávky naskočil Halaška a upravil na rozdiel dvoch gólov. V týchto momentoch to nevyzeralo s našim tímom dobre. S pribúdajúcimi minútami sme sa však dostávali do zápasu a hra začala dostávať svoju tvár. V 31. min vystrelil spoza pokutového územia Holúbek a Štefánik vyrazenú loptu poslal pohodlne do siete. 

Druhý polčas bol už jednoznačne pod taktovkou nášho mužstva. Hneď v úvode Holúbek vysunul Kubíka a ten strelou pod brvno vyrovnal. Aktívne hrajúci krídelník mal aj ďalšie dve veľké šance, ale v oboch prípadoch stroskotal na brankárovi súpera. Gól mohol pridať aj Adi, no nemal šťastie v zakončení. V 71. min predviedol svoju kopaciu techniku Štefánik. Za hranicou pokutového územia sa oprel do lopty a poslal AS do vedenia – 3:2. Keď sa už zdalo, že si odvezieme víťazstvo, prišlo niekoľko slabších momentov, a súper v nadstavenom čase napokon vyrovnal.

Góly: 8. Škoda, 11. Halaška, 90.+ Pašek - 31. a 71. Štefánik, 50. Kubík

Žlté karty: 18. Brabec - 17. Mondek

Domáci: Hladký - Buchta, Brabec, Avdić, Hyčka - Frejlach (65. Pašek), Soljič, Zavadil, Glaser - Škoda, Halaška (60. Traore)

Hostia: Volešák - Mondek, Ramón, Godál, R. Mazáň - Lobotka - Kubík (76. Bednárik), Štefánik, Holúbek, Frimmel - Adi

Divákov: 50

Autor: mg
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa