Aktuality - archiv 5.2.2012

Peltier začal s tréningom

Lester Peltier: „Som už v poriadku a na deväťdesiat percent pripravený. Sezónu začnem zdravý a to je najdôležitejšie“

Vynechal päť prípravných zápasov. V jeho prípade však neplatilo okrídlené tvrdenie „zíde z očí, zíde z mysle“. Práve naopak. Krídelník AS Trenčín Lester Peltier je naďalej najčastejšie skloňovaným menom z tímu Adriána Guľu.

„Mal som problémy s kolenom. Nebolo to nič vážne, ale spoločne s vedením a majiteľom klubu sme sa rozhodli pre drobný chirurgický zákrok. Za pol hodinu bolo po všetkom,“ prezradil reprezentant Trinidadu a Tobaga.

Hlavným dôvodom Peltierovej cesty pod skalpel bola snaha klubu a hráča predísť zhoršeniu stavu. „Som už v poriadku a na deväťdesiat percent pripravený. Sezónu začnem zdravý a to je najdôležitejšie,“ komentoval Peltier medzi dvoma pondelňajšími zaberačkami. Prvé kolo absolvoval s tímom v posilňovni a druhé už na trávniku na Sihoti.

„Hoci pauza netrvala dlho, veľmi som sa tešil na návrat. Som rád, že všetko dopadlo dobre. Futbal je môj život a bolo pre mňa ťažké tých pár dní sledovať chalanov,“ povedal už s veľkým úsmevom najlepší strelec prvej polovice sezóny v drese AS.

Už tri dni po zákroku trénoval v posilňovni pod dohľadom holandského odborníka Dicka van Toorna. „Je jedným z najlepších fyzioterapeutov v Európe. Povedal mi, že nemám na nič čakať. Myslel som si, že je šialený, ale pomohlo mi to.“

Záujem značí dobrú prácu na ihrisku

Po výkonoch v jesennej časti najvyššej domácej súťaže je o Peltiera záujem z viacerých strán. Medzi najaktívnejších patrí úradujúci majster Slovan Bratislava. Svoje vizitky ale nechali aj kluby z oboch koncov Európy.

„Nechávam tomu voľný priebeh. Som pripravený bojovať o miesto v základnej zostave AS,“ povedal Peltier a doplnil: „Všetko sú to zatiaľ dohady. Záujem ma však teší. Znamená to, že odvádzam svoju robotu dobre.“

Autor: mg
Rozpis zápasov
2:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
17:00 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 16.5.2024

Fanúšikovia | Sezónu uzavrie atraktívny zápas Žiliny proti DAC, vstupenky v predaji

Derniéru ligovej sezóny na trávniku Štadióna Sihoť...

Fanúšikovia 16.5.2024

Áesko kantína | Skvelé raňajky a obedy na Štadióne Sihoť

Štadión Sihoť urobil ďalší krok k modernému športovému stánku ponúkajúcemu svoje...

Aktuálne 16.5.2024

Akadémia | Jedenástka na kvalitne obsadenom turnaji, zahrala si aj proti Bayernu

Náš tím do jedenásť rokov sa v priebehu minulého týždňa...

Fanúšikovia 14.5.2024

Akadémia | Máme za sebou otvorený brankársky tréning s rekordnou účasťou

AS Trenčín pripravil koncom apríla ďalší event pre všetkých mladých...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  casspennant  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa