Aktuálne 22.3.2022

Staršie žiačky v prvom zápase nadstavby neúspešne

Staršie žiačky odohrali v piatok 18.3.2022 zápas na palubovke Trnavy.

Dievčatá pod vedením trénerky Anny Šoltésovej vycestovali na prvý zápas nadstavby o 9.-15.miesto do Trnavy. Našim dievčatám utiekol začiatok zápasu a súperky si vypracovali 14-bodový náskok. V druhej štvrtine naše hráčky zvýšili koncentráciu a peknými akciami sa im darilo hrať už vyrovnanejšiu hru, keď túto časť prehrali iba o 3 body. Určite najsvetlejším momentom zápasu bola tretia štvrtina, kde naše hráčky dominovali a vyhrali ju, vtedy sa súperkám priblížili na rozdiel 12 bodov. Poslednú časť zápasu naše dievčatá však hrali veľmi odovzdane a nezodpovedne a súperky nás úplne deklasovali, keď sme ju prehrali až o 25 bodov. Veríme, že sa dievčatá z tohto konca zápasu poučia a v odvete budú Trnave vyrovnanejším súperom po celý zápas. V poslednom rade gratulujeme Miške Mišiakovej ku jej prvým bodom v zápase.

  • BK AŠK Slávia Trnava - BK AS Trenčín 74:35

Body AS: Křenová 13, Molnárová 7, Seifertová 4, Durásová 3, Liptáková 3, Duvačová 3, Mišiaková 2.



Anna Šoltésová - trénerka AS

"V piatok sme odohrali prvé stretnutie nadstavby proti Trnave. Hrali sme 4 štvrtiny a každú úplne inak. Na stretnutie sme sa celý týždeň pripravovali, trénovali signály, ktoré sme chceli v hre použiť. Žiaľ, kým sme sa zorientovali, ubehla prvá štvrtina a prehrávali sme o 14 bodov. Druha časť hry už bola lepšia a tretia výborná. Dievčatá bojovali, plnili pokyny a výsledkom bola vyhratá štvrtina 11:8. Stiahli sme skóre na rozdiel 12 bodov. No to, čo sa nám ”darilo hrať” v závere zápasu ani neviem pomenovať. Úplne sme sa opustili, dievčatá prestali hrať našu hru, nebojovali a vzdali to. Tak rozdielne štvrtiny sme ešte asi nikdy nezahrali. Verím, že sa z toho poučíme a v ďalších zápasoch sa to už nebude opakovať. Ale teraz musíme dať hlavy hore a pripravovať sa na ďalšie zápasy."


Najbližšie sa naše staršie žiačky predstavia 2.- 3.4.2022 na palubovkách Petržalky a Stupavy.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 16.5.2024

Dievčatá na celoslovenskom finálovom turnaji nakoniec strieborné

Naše hráčky a študentky Strednej športovej školy Trenčín sa 6.-7.5.2024...

Aktuálne 17.5.2024

Program zápasov | 18. - 19.5.2024

Počas víkendu ukončia aktuálnu sezónu poslednými zápasmi mladší minižiaci a staršie minižiačky. Na...

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka