Aktuálne 3.3.2022

Starší žiaci s výhrou v Nitre, na Trnavu sily nestačili

Starší žiaci odohrali počas víkendu 26.-27.2.2022 zápasy v Trnave a Nitre.

V sobotu vycestoval tím starších žiakov s trénerom Tomášom Nebusom na zápas proti MBK AŠK Slávia Trnava. Zápas naši chalani rozbehli naozaj skvele keď po prvej časti vyhrávali 28:16. V druhej štvrtine nám však súper začal bodovo vzďaľovať a na polčase svietilo skóre s našim 5-bodovým mankom. Aj napriek veľkej snahe a remíze na konci tretej časti sme nedokázali zápas zvrátiť na našu stranu a prehrali sme zápas o 5 bodov.

  • MBK AŠK Slávia Trnava - BK AS Trenčín

Body AS: Tomík 25, Krchňavý 23, Sollár 10 (22 doskokov), Grbálik 10, Halama 8, Tunega 1.


Tomáš Nebus - tréner AS

"Prvý zápas s týmto súperom sme prehrali o jeden bod. Bol to opäť pekný bojovný a vyrovnaný zápas pred "búrlivou" diváckou kulisou. Pokiaľ sme vládali, tak sme hrali pekný kombinačný basketbal a presadzovali sme sa po pekných akciách najmä z pod koša. Prvú štvrtinu sme ešte vládali a vyhrali sme o 12 bodov. Avšak slabá kondička a užší hráčsky káder rozhodol o našej prehre. Na konci tretej aj štvrtej štvrtiny nám už dochádzali sily. Súper nás ubehal a na konci zápasu mu na rozdiel od nás padli dôležité trojky. Toto sú zápasy, ktoré rozhoduje poctivá letná kondičná príprava. Tešíme sa na domácu víťaznú odvetu!"



V nedeľu sa naši hráči pod trénerskou hlavičkou Petra Bolačeka predstavili na palubovke BKM SPU Nitra. Od začiatku naši hráči kontrolovali priebeh zápasu a presadzovali sa hlavne spod koša. Po prvej štvrtine sme vyhrávali o 8 bodov, po druhej už o 24. V tretej časti hry naši chalani dovolili súperovi streliť viac bodov než za celý prvý polčas a 10 minút pred koncom zápasu svietil na tabuli stav 33:44 v náš prospech. V poslednej štvrtine sa nám vyfaulovali dvaja hráči a súper sa nám bodovo pomaly približoval, zvrat sme však nedovolili a odviezli sme si domov ďalšiu výhru.

  • BKM Junior UKF Nitra - BK AS Trenčín

Body AS: Sollár 17 (12 doskokov), Tomík 16, Krchňavý 14 (14 doskokov), Halama 9, Tunega 2.


Peter Bolaček - tréner AS

"Bol to zápas dvoch rozdielnych polčasov, kým v prvých dvoch štvrtinách sme dominovali pod obidvomi košmi, ďalšie dve štvrtiny sme nezvládli aj preto, že sme mali v nohách ťažký zápas s Trnavou. Som veľmi rad že chalani zvládli koncovku a napokon sme zvíťazili."


Najbližšie sa naši starší žiaci predstavia 12.-13.3.2022 na palubovkách Stupavy a bratislavskej Karlovky.


 

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 16.5.2024

Dievčatá na celoslovenskom finálovom turnaji nakoniec strieborné

Naše hráčky a študentky Strednej športovej školy Trenčín sa 6.-7.5.2024...

Aktuálne 17.5.2024

Program zápasov | 18. - 19.5.2024

Počas víkendu ukončia aktuálnu sezónu poslednými zápasmi mladší minižiaci a staršie minižiačky. Na...

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka