Aktuálne 28.3.2024

Päť našich kategórií vycestovalo na Easter tournament do Ostravy

Dnes ráno vyrazila 65-členná výprava už po 3. krát na Veľkonočný turnaj do Ostravy.

Na turnaji sa predstaví päť našich kategórií - chlapci U12, U15 a U17, a dievčatá U14 a U19. Každá kategória odohrá počas 4 dní minimálne 5 zápasov proti tímom z rôznych krajín.


Boys U12

Chlapcov do 12 rokov povedie tréner Marek Marčok. V základnej skupine sa stretnú proti tímom BK Snakes Ostrava (CZE), Kiss Lenke Kosárlabda Suli Budapešť (HUN) a ALBA Berlin (GER). Následne budú hrať ďalšie stretnutia podľa umiestnenia. Výsledky tejto kategórie môžete sledovať priebežne tu.

Kategóriu chlapcov do 12 rokov budú reprezentovať: Kyselica, Daňo, Porebski, Valach, Pilko, Bložon, Zubo, Kraisl, Podkovič, Kaduk a Žiak.


Girls U14

Druhá najmladšia kategória sú dievčatá do 14 rokov. V zápasoch ich povedie trénerská dvojica Katarína Dedíková a Anna Šoltésová. V skupine sa predstavia proti tímom SBŠ Ostrava (CZE), Slavia Banská Bystrica (SVK), Gödi Se (HUN) a ALBA Berlin A (GER). Následne odohrajú ešte zápas o umiestenie. Výsledky môžete sledovať tu.

Za dievčatá do 14 rokov nastúpia hráčky: Vida, Novotná, Liptáková, Kohútová, Bernátová, Vrtíková, Marčoková, Bánesová, Ivanová, Ďurišková, Jozeková a Dedíková.


Boys U15

Ďalšia kategória chlapcov na turnaji budú naši starší žiaci a teda chlapci do 15 rokov. Povedie ich tréner Roman Marčok za pomoci z radov rodičov pána Milana Ježka. V skupine sa stretnú s tímami SLUNETA Ústí nad Labem (CZE), ŠBK GALAXY Košice (SVK), KK Kočevje (SLO) a BK Snakes Ostrava (CZE). Potom odohrajú ešte zápas o umiestnenie. Výsledky môžete sledovať tu.

Za starších žiakov nastúpia hráči: Ježko, Hrčka, Širanec, Novák, Gabriš, Pobořil, Provazník, Kušnír, Mrázik, Cyprian, Jonek a Vytykáč.


Boys U17

Najstaršia kategória chlapcov sú naši kadeti do 17 rokov. Túto kategóriu povedie ich trénerka Sofia Barboričová za pomoci vedúceho tímu Miloša Kozáka. V skupine si zahrajú zápasy proti TJ TŽ Třinec (CZE), Basketpoint Frýdek-Místek (CZE), KK Litija (SLO) a Zsíros Akadémia Köbánya (HUN), následne odohrajú stretnutia o umiestnenie. Výsledky môžete sledovať tu.

Za hráčov do 17 rokov nastúpia: Guliš, Púček, Sollár, Fajnor, Krátky, T. Koczkáš, D. Koczkáš, Stručka, Pabiš, Herián a Tomík.


Girls U19

Najstaršia kategória dievčat sú naše hráčky do 19 rokov. Kategóriu povedie trénerská dvojica Richard Ďorďai ml. a Richard Ďorďai st. Na turnaji odohrajú zápasy vo svojej skupine proti SBŠ Ostrava (CZE), Kiss Lenke Kosárlabda Suli Budapešť (HUN), Friedenauer TSC Berlin (GER), ALBA Berlin (GER) a BCM Sokolov U19 (CZE). Výsledky môžete sledovať tu.

Za hráčky do 19 rokov nastúpia: Sorádová, Hlávková, Seifertová, Grellová, Žilinčanová, Huščavová, Kozáková, Křenová, Škultétyová a Jamrichová.


Na tomto odkaze by mali v priebehu turnaja premietať aj niektoré zápasy LIVE, budeme vás o tom informovať aj cez naše sociálne médiá.

Všetkým kategóriám držíme palce, prajeme veľa úspechov a krásnych zážitkov!

   

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 30.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 27.- 28.4.2024 - CHLAPCI

V sobotu 27.4. odohrali posledné zápasy sezóny naši mladší žiaci.

Aktuálne 29.4.2024

Výsledkový sumár | 27. - 28.4.2024

Mladší žiaci sa so sezónou rozlúčili s výhrou, staršie žiačky s dobrým výkonom a úsmevom na tvári.

Aktuálne 26.4.2024

Program zápasov | 27. - 28.4.2024

Sezóna nám pomaly finišuje, v posledných zápasoch sa predstavia v Komárne mladší žiaci a v poslednom...

Aktuálne 25.4.2024

Ani domáca palubovka na výhru nestačila

V stredu 24.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas o umiestnenie proti tímu UMB Banská Bystrica.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA