Aktuálne 19.3.2024

Ani skvelá divácka kulisa na víťazstvo nestačila

V sobotu 16.3.2024 odohrali naše ženy posledný zápas nadstavby na domácej palubovke proti CBK Košice.

Naše hráčky chceli v zápase nadviazať na dobrý výkon spred týždňa v Bystrici, avšak hosťky im nedovolili vytvárať si v útoku voľné pozície a zároveň si dobrou úspešnosťou vytvorili už v prvej štvrtine náskok 5:19. našim dievčatám chýbala energia hlavne v obrannej činnosti a dovolili Košičankám streliť v druhej desaťminútovke až 29 bodov. Podobne sa prezentovali naše hráčky aj po polčase. Zmena prišla až v poslednej štvrtine, kedy naše ženy hrali odvážne, rýchlo a v obrane si zodpovedne plnili povinnosti. Túto časť hry vyhrali 19:13, čím aspoň kozmeticky upravili výsledok.

  • BK AS Trenčín - CBK Košice 40:88

Body AS: Polcerová 9, Mamráková 8, Mihaľová 6, Barboričová 5, Bučková 4, Křenová 4, Šoltésová 2, Urbanová 2.


Ohlasy po zápase:

Richard Ďorďai - tréner AS

"Do zápasu sme vstúpili veľmi zle, nekoncentrovane a hlavne bez energie. Trvalo nám veľmi dlho, aby sme získali pôdu pod nohami a začali hrať tak, ako v poslednom zápase v Banskej Bystrici. CBK je družstvo zložené z vysokých a už herne skúsených hráčok. My sme im nedokázali počas prvých troch štvrtín v ničom konkurovať. Nedávali sme ľahké koše a k tomu sa pridala katastrofálna streľba zo stredných vzdialeností. Pozitívom je super atmosféra v hľadisku a zároveň aj fakt, že dievčatá to v poslednej štvrtine nezabalili a bojovali do poslednej sekundy zápasu. Som rád, že v poslednej časti sme ukázali hru, ktorú vieme hrať, a že zápas v Banskej Bystrici nebola náhoda. Čaká nás extrémne ťažký týždeň, no hrať dvojzápas proti Piešťanským Čajkám je pre nás vždy sviatok a veľmi sa na to tešíme. Taktiež veríme, že v piatok na odvetu nás prídu diváci povzbudiť, pretože ich hlasivky budeme určite potrebovať."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 30.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 27.- 28.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu sa z dievčenských kategórií predstavili v poslednom zápase staršie...

Aktuálne 30.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 27.- 28.4.2024 - CHLAPCI

V sobotu 27.4. odohrali posledné zápasy sezóny naši mladší žiaci.

Aktuálne 29.4.2024

Výsledkový sumár | 27. - 28.4.2024

Mladší žiaci sa so sezónou rozlúčili s výhrou, staršie žiačky s dobrým výkonom a úsmevom na tvári.

Aktuálne 26.4.2024

Program zápasov | 27. - 28.4.2024

Sezóna nám pomaly finišuje, v posledných zápasoch sa predstavia v Komárne mladší žiaci a v poslednom...

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA