Aktuálne 13.3.2024

REPORT MLÁDEŽE - 9.- 10.3.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu vycestovali na východ Slovenska naše mladé ženy.

Mladé ženy U23

V sobotu nastúpili dievčatá pod zastupujúcou trénerkou Katarínou Dedíkovou na palubovke košickej Čane. V nedeľu nastúpili proti tímu CBK Košice. V oboch zápasoch bola viditeľná dominancia domácich celkov, a aj napriek snahe našich hráčok im nedokázali bodovo konkurovať. Viac k zápasom sa vyjadrili samotné hráčky.

  • BA Čaňa - BK AS Trenčín 77:17

Body AS: Žilinčanová 7, Paulínyová 2, Huščavová 2, Lipková 2, Škultétyová 2, Grellová 2.

  • CBK Košice - BK AS Trenčín 84:17 

Body AS: Grellová 7, Žilinčanová 5, Dobiašová 3, Kozáková 2.


Ohlasy po zápasoch:

Sara Žilinčanová - krídlo AS

"V sobotu sme odohrali ťažký zápas proti Čani u nich doma. Od začiatku nám chýbala odvaha, odhodlanie a tiež energia z dlhej cesty. Do zápasu sme nastúpili s hlavami hore a prvý polčas sme hrali so silným súperom pomerne vyrovnane. Naša obrana, ktorej sme sa venovali na tréningoch posledné dva mesiace sa nám darila a bolo vidieť zlepšenie čomu nasvedčuje aj stav 13:26. Do druhej polovice zápasu sme išli pozitívne naladené no dlhoročné skúsenosti súperiek sa ukázali a vytvorili si náskok, ktorý sa nám už nepodarilo dobehnúť. Zápas sme nakoniec prehrali a hrou sme sa už druhý polčas nebavili. Nestrieľali sme, báli sme sa, ponúkali sme si navzájom loptu. Zápas by som vyhodnotila z defenzívnej stránky pozitívne a na útoku ešte musíme popracovať. Myslím si, že nám pomohlo, keď sme sa na hoteli ako tím porozprávali aj s pani trénerkou a trénerom, ktorí nám veľmi pomohli. Do nedeľného zápasu sme nastúpili ako iné hráčky."

Aneta Lipková - pivotka AS

"Vedeli sme, že zápas v nedeľu bude náročný, a že súper je posilnený o hráčky z extraligy. Pred zápasom sme si povedali potrebné veci a nastavili si malé ciele, ktoré sme sa snažili dodržiavať. Preniesli sa aj do hry. Hrali sme viac tímovo, podporili sme sa, makali sme v obrane a v útoku sme si každá vystrelili. Keďže nie sme vysoké družstvo snažili sme sa bojovať o každú loptu na zemi a nie vo vzduchu. Nie je moc čo vytknúť, naozaj z našej strany to bol dobrý zápas, ktorý sme si užívali až do konca."

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 30.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 27.- 28.4.2024 - CHLAPCI

V sobotu 27.4. odohrali posledné zápasy sezóny naši mladší žiaci.

Aktuálne 29.4.2024

Výsledkový sumár | 27. - 28.4.2024

Mladší žiaci sa so sezónou rozlúčili s výhrou, staršie žiačky s dobrým výkonom a úsmevom na tvári.

Aktuálne 26.4.2024

Program zápasov | 27. - 28.4.2024

Sezóna nám pomaly finišuje, v posledných zápasoch sa predstavia v Komárne mladší žiaci a v poslednom...

Aktuálne 25.4.2024

Ani domáca palubovka na výhru nestačila

V stredu 24.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas o umiestnenie proti tímu UMB Banská Bystrica.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA