Aktuálne 12.6.2019

Hodnotenie sezóny 2018/2019: Mladšie dorastenky

Trénerka Iveta Mičiníková hodnotí sezónu mladších dorasteniek.

Do jarnej časti sezóny sme vstupovali zo štvrtého miesta. Na prvom mieste bol Prešov a o skóre nás predbehla Šaľa a Dunajská Streda.

V prvom kole sme doma porazili Dunajskú Stredu no v druhom kole sme na domácej palubovke smolne prehrali so Šaľou, čo nás veľmi mrzelo mali sme síce rovnako bodov ale čakal nás ťažký zápas v Prešove, ktorý bol jasným favoritom súťaže. V Prešove sme prehrali o 3 góly no celý zápas bol vyrovnaný a rozhodlo sa až v závere zápasu. V ostatných zápasoch jarnej časti sme jasne dominovali a vyhrali.

Naším cieľom bolo skončiť do druhého miesta, aby sme sa mohli zúčastniť Česko- Slovenského pohára a tak si zmerať sily aj s majstrom a vicemajstrom Česka. Bohužiaľ sme skončili tretie a túto možnosť sme nemali. Aj keď sezóna skončila a my sme skončili bronzové, pre dievčatá to stále nie je koniec a majú pestrý program. Hráčky, ktoré sú ešte vekovo staršie žiačky sa pripravovali na MSR kde obsadili krásne druhé miesto. Vekovo dorastenky majú ešte reprezentačné povinnosti. Väčšina hráčok sa nachádza v reprezentačnom výbere kadetiek U17 pod vedením dvojice trénerov Iveta Mičiníková a Rastislav Jedinák a pripravujú sa na blížiace majstrovstvá Európy v Slovinsku. Dievčatá zo širšej nominácie sa zase pripravujú na majstrovstvá Európy v Poľsku v plážovej hádzanej.

Iveta Mičiníková (trénerka): So sezónou som veľmi spokojná, ukázali sme, že aj s mladším kádrom dokážeme kolektívnou hrou skončiť na peknom bronzovom mieste. Pred sezónou som reálne rozmýšľala nad tým, aby sme skončili aspoň v prvej polovici, teraz sa nám tretie miesto málilo, lebo sme vedeli ako máličko chýbalo k tomu, aby sme si zahrali česko- slovenský pohár. Viem, že dievčatá chcú hrať, chcú trénovať a hlavne chcú vyhrávať. Ja som s nimi už tri roky a máme vytvorený krásny vzťah plný rešpektu ale aj dôvernosti. Dievčatá sú vo výbere reprezentácie a určili si svoje priority. Ja som na ne hrdá a viem, že ak ostanú ďalšiu sezónu spolu, môžu pomýšľať na krásnu nasledujúcu sezónu.

Autor: admin
Rozpis zápasov
30:36 Mestská športová hala Dunajská Streda
1.LIGA ŽENY, 20. - 20. kolo, 24.3.2024
HC DAC Dunajská Streda B - HK AS Trenčín
 
21. - 21. kolo, 13.4.2024
HK AS Trenčín - HC Tatran Stupava

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 21.1.2024

Staršie žiačky druhé na turnaji v Kuřime

Z turnaja starších žiačok v Kuřime sa vraciame s 2.miestom a najlepšou hráčkou.

Aktuálne 14.1.2024

Mladšie žiačky zvíťazili na turnaji v Kuřime

Po Vianočnej prestávke dnes opäť vybehli na palubovku mladšie žiačky HK AS Trenčín.

Aktuálne 15.1.2024

Hádzanárky Iuventa Michalovce víťazkami Winter Cup-u 2024

V sobotu, 13. januára 2023 sa v Mestskej športovej hale v Trenčíne uskutočnil...

Aktuálne 3.8.2023

Podporte dobrú vec !

Dovoľte nám Vás informovať a zároveň pozvať na 10. ročník charitatívneho podujatia s názvom – Káčer na bicykli, ktoré...

Ibo  MSM  TOP SERVIS IT  Interway  Misakspol  Chorvan Autodoprava  Lekaren Puchov  Mesto Trenčín  Mattoni  miesto pre vasu reklamu