Aktuálne 22.3.2019

Hodnotenie prebiehajúcej sezóny mladších žiačok

Trénerka Alena Hrubinová hodnotí prebiehajúcu sezónu.

HK AS Trenčín sa môže pochváliť širokou mládežníckou základňou a preto sa v žiackych kategóriách snažíme o vytvorenie viacerých družstiev. Je to síce ťažšia cesta, na ktorú sme sa dali, ale pevne veríme, že neskôr v dorasteneckej kategórii sa nám to vráti v podobe skúsených a vyhratých hráčok.

Mladšie žiačky HK AS Trenčín teda zastupujú dve družstva. Družstvo A, ktoré v prebiehajúcej sezóne podáva stabilne výborné výsledky a máme s ním tie najvyššie ambície, teda vyhrať Majstrovstva Žilinskeho a Trenčianskeho kraja sa v aktuálnej tabuľke nachádza na 1. mieste. V jesennej časti dievčatá zaznamenali veľký úspech postupom do ČSP ligy a počas troch turnajov nenašli premožiteľa a stali sa celkovým víťazom.

Družstvo B je celkom iný príbeh. Úlohou tohto družstva je naberať svoje prvé hráčske skúsenosti na „veľkom“ ihrisku a v hracom čase 20x20 minút. Tieto podmienky sú úplne odlišné od tých v ktorých dievčatá hrali a hrajú minihadzanú za prípravku. Kým jesenná časť bola veľmi náročná pre dievčatá a prehrali každé stretnutie, v jarnej časti začíname žať prvé úspechy. V aktuálnej tabuľke je družstvo B na peknom 7. mieste.

Autor: ah
Rozpis zápasov
30:36 Mestská športová hala Dunajská Streda
1.LIGA ŽENY, 20. - 20. kolo, 24.3.2024
HC DAC Dunajská Streda B - HK AS Trenčín
 
21. - 21. kolo, 13.4.2024
HK AS Trenčín - HC Tatran Stupava

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 21.1.2024

Staršie žiačky druhé na turnaji v Kuřime

Z turnaja starších žiačok v Kuřime sa vraciame s 2.miestom a najlepšou hráčkou.

Aktuálne 14.1.2024

Mladšie žiačky zvíťazili na turnaji v Kuřime

Po Vianočnej prestávke dnes opäť vybehli na palubovku mladšie žiačky HK AS Trenčín.

Aktuálne 15.1.2024

Hádzanárky Iuventa Michalovce víťazkami Winter Cup-u 2024

V sobotu, 13. januára 2023 sa v Mestskej športovej hale v Trenčíne uskutočnil...

Aktuálne 3.8.2023

Podporte dobrú vec !

Dovoľte nám Vás informovať a zároveň pozvať na 10. ročník charitatívneho podujatia s názvom – Káčer na bicykli, ktoré...

Ibo  MSM  TOP SERVIS IT  Interway  Misakspol  Chorvan Autodoprava  Lekaren Puchov  Mesto Trenčín  Mattoni  miesto pre vasu reklamu