Aktuálne 8.2.2019

Zhodnotenie jesennej časti sezóny a zimnej prípravy mladších dorasteniek

Trénerka Iveta Mičiníková zhodnotila jesennú časť a zimnú prípravu mladších dorasteniek HK AS Trenčín.

V minulej sezóne dievčatá získali titul MSR a vedeli sme, že vstúpiť do dorasteneckej súťaže bude náročnejšie ako to, na čo sme boli zvyknuté so žiackej súťaže. Stále je väčšina dievčat ročníkovo mladšia a táto sezóna je pre nás obrovská škola, dievčatá získavajú skúsenosti a aj napriek tomu sa nemáme za čo hanbiť, práve naopak som s ich hrou prístupom a herným prejavom spokojná. Ako každý tréner, niekedy očakávam viac, ale bez toho by to nebolo ono. Nemôžeme sa uspokojiť s tým čo je a chceme mať stále dôvod zlepšovať sa.

Jesennú časť sezóny sme zvládli veľmi dobre. Hráme celoslovenskú súťaž a momentálne nám patrí 4. miesto z 12 tímov. Prvé štyri tímy majú rovnaký počet bodov a o postavení v tabuľke rozhoduje iba skóre. Jarná časť sezóny bude veľmi zaujímavá, keďže začíname v podstate od nuly.

Zimnú prípravu sme absolvovali klasicky v domácich podmienkach, dievčatá si užili aj zaslúžené voľno a oddýchnuté mohli s chuťou začať prípravu na jarnú časť. Vyvrcholením zimnej prípravy bol turnaj v Šali, zmerali sme si sily so zahraničnými tímami a s hrou dievčat som bola spokojná. Myslím, že máme systém fungovania, trénovania a vzájomného rešpektovania sa nastavený veľmi dobre a to je to najdôležitejšie pre to, aby z nás bol kolektív a tím, ktorý si ide za svojim cieľom.

Väčšina dievčat sa objavuje na reprezentačných zrazoch Kadetiek SR a majú možnosť ukázať, čo v nich je. Blížia sa ME v Slovinsku a každá má šancu zabojovať o miesto v zostave, je už len na nich, ako k tomu pristúpia.

Autor: hadzana
Rozpis zápasov
30:36 Mestská športová hala Dunajská Streda
1.LIGA ŽENY, 20. - 20. kolo, 24.3.2024
HC DAC Dunajská Streda B - HK AS Trenčín
 
21. - 21. kolo, 13.4.2024
HK AS Trenčín - HC Tatran Stupava

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 21.1.2024

Staršie žiačky druhé na turnaji v Kuřime

Z turnaja starších žiačok v Kuřime sa vraciame s 2.miestom a najlepšou hráčkou.

Aktuálne 14.1.2024

Mladšie žiačky zvíťazili na turnaji v Kuřime

Po Vianočnej prestávke dnes opäť vybehli na palubovku mladšie žiačky HK AS Trenčín.

Aktuálne 15.1.2024

Hádzanárky Iuventa Michalovce víťazkami Winter Cup-u 2024

V sobotu, 13. januára 2023 sa v Mestskej športovej hale v Trenčíne uskutočnil...

Aktuálne 3.8.2023

Podporte dobrú vec !

Dovoľte nám Vás informovať a zároveň pozvať na 10. ročník charitatívneho podujatia s názvom – Káčer na bicykli, ktoré...

Ibo  MSM  TOP SERVIS IT  Interway  Misakspol  Chorvan Autodoprava  Lekaren Puchov  Mesto Trenčín  Mattoni  miesto pre vasu reklamu