Aktuálne 5.10.2021

Kadeti ukončili Gold skupinu, kadetky nestačili na B. Bystricu

Počas víkendu sa naše kadetské tímy predstavili v ďalších zápasoch celoslovenskej súťaže.

V sobotu 2. 10. 2021 pricestovali na Sihoť kadetky z Banskej Bystrice. Odohrali spolu dva zápasy, ktoré sa dá povedať, že mali veľmi podobný priebeh. Našim dievčatám - citeľne oslabeným o hráčky, ktoré musia dodržiavať domácu školskú karanténu, sa nepodarilo zachytiť začiatky zápasov a tým sa súperky dostali do hernej pohody, ktorá ich sprevádzala po celú dobu zápasu. Naše zverenkyne trénera Ďorďaia sa trápili v útočných akciách, nedarila sa im streľba a stratenými loptami len podporili Bystričanky v ľahkom skórovaní. Boli to zápasy, z ktorých sa treba poučiť, hodiť ich za hlavu a sústrediť sa na ďalších súperov, ktorí na nás čakajú už o dva týždne. 

  • BK AS Trenčín - BK ŠKP 08 Banská Bystrica 22:88

Body AS: Dobiašová 9, Makovcová 7 (11 doskokov), Paulínyová 2, Nemcová 2, Hlávková 1, Martonová 1, Duvačová, Pápištová, Császárová, Barteková, Hlucháňová, Oriešková, Suchá.

  • BK ŠKP 08 Banská Bystrica - BK AS Trenčín 94:20

Body AS: Makovcová 5 (16 doskokov), Hlávková 4, Hlucháňová 4, Dobiašová 4, Nemcová 2, Duvačová 1, Császárová, Suchá, Barteková, Mruškovičová, Martonová, Oriešková.


V sobotu naši kadeti vycestovali s trénerom Nebusom na druhý kvalifikačný turnaj Gold skupiny do Prievidze. Na začiatok sa predstavili proti favoritovi našej skupiny zo Žiaru nad Hronom. Aj napriek veľkej snahe a slušnej hre v útoku, v obrane nestačili silami na fyzického súpera. 

Po tomto zápase si chceli naši chlapci napraviť chuť v zápase proti Novému Mestu nad Váhom, ktorý sa však na zápas nedostavil, tak sme si mohli na konto pripísať kontumačnú výhru. Tá však nedokáže chutiť tak sladko, ako vydreté víťazstvo priamo na palubovke. Dúfame však, že sa s týmto súperom stretneme ešte v Silver skupine a zmeriame si sily priamo na ihrisku.

V nedeľu v zápase proti Handlovej uzavreli naši kadeti súboje o Gold ligu. Naši chalani dokázali so súperom držať krok iba v prvej štvrtine, následne nás celoplošnou obranou donútili k ľahkým stratám a v spojení s veľkým množstvom útočných doskokov súpera sa náskok zvyšoval, až sa zastavil tesne pod stobodovou hranicou.

  • MŠK Žiar nad Hronom - BK AS Trenčín 124:55

Body AS: Pabiš 22, Gajdoš 6, Goga 6, Stručka 6, Tomík 6, Pira 5, Greguš 4, Heleš, Králik, Halama, Barniak.

  • BK AS Trenčín - BK Nové Mesto nad Váhom 20:0
  • BK AS Trenčín vs ŠBK Handlová 32:99

Body AS: Pira 22, Gajdoš 5, Barniak 2, Stručka 2, Závodský R. 1, Greguš, Králik, Tomík, Goga.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 18.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 13.- 14.4.2024 - CHLAPCI

Počas posledného víkendu sa predstavili na domácej palubovke v jednom zápase mladší minižiaci, po...

Aktuálne 18.4.2024

REPORT MLÁDEŽE - 13.- 14.4.2024 - DIEVČATÁ

Počas posledného víkendu odohrali mladé ženy svoje posledné zápasy sezóny a staršie žiačky...

Aktuálne 12.4.2024

Program zápasov | 13. - 14.4.2024

Počas víkendu sa predstaví viacero našich kategórií, na domácej palubovke v Detskom mestečku však iba...

Aktuálne 11.4.2024

3.štvrtina nám zmarila šancu na dobrý výsledok

V stredu 10.4.2024 odohrali naše ženy druhý zápas play off proti tímu CBK Košice.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA