Hviezdy deťom 21.6.2023

Komunita | Už v nedeľu 15. ročník charitatívneho podujatia Hviezdy deťom

Počas nasledujúceho víkendu nás čaká už pätnásty ročník charitatívneho podujatia Hviezdy deťom. Nedeľňajší netradičný štart obstará beh so začiatkom o 11.00 h. Ten povedie z Mierového námestia cez Štadión Sihoť do Hoss Sport Center, ktoré je posledné roky domovom projektu AS Trenčín.

Charitatívny beh spojí všetky miesta, ktoré doposiaľ privítali Hviezdy deťom. Spoločne s rekreačnými bežcami pobežia aj viaceré osobnosti. Chýbať nebudú bratia Hossovci, Marko Daňo, Zuzana Štefečeková, Dominika Rošková, Marcel Forgáč a ďalší.

V rovnakom čase ako zaznie štartovací výstrel behu, začne v Hoss Sport Center festival športov a ďalšie sprievodné akcie. Pre všetky deti je pripravená brožúrka, do ktorej môžu zbierať pečiatky za účasť na jednotlivých stanovištiach. Festival športov ponúkne hokej s Duklou Trenčín, florbal, basketbal, esport, footpool a paralympijské športy.

V zábavnej zóne nájdete SPP Zóna beztiaže, kde budeme búrať bariéry medzi nebom a zemou. V rámci tejto zóny nájdete aj tvorivé dielne, trblietavé tetovanie, vesmírne závody, skákací hrad alebo nafukovací surf.

VšZP zábavný stan ponúkne maľovanie na tvár, chýbať nebude Orange van, rodinné súťaže v Centre pre rodinu, prvá pomoc zábavnou formou, FunFace fotokútik s rekvizitami, chill-out zóna, zmrzlina a popcorn pre všetkých.

Poslednou zastávkou pre všetky deti bude určite stan Slovenských elektrární, kde si môžu vyzdvihnú odmenu za získané pečiatky na jednotlivých stanovištiach. Všetci účastníci sa zapoja do žrebovania o bicykel od firmy Origos a dresy slovenských futbalistov.

Kultúrny program obstará Dr. Klaun, ASC Cheerleaders, tanečné vystúpenie majsterky Slovenska v dogdancingu a hudobné vystúpenie Barbory Piešovej.

Chýbať nebude turnaj osobností v plážovom futbale a volejbale. Pripravená je aj obľúbená autogramiáda.

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 2.5.2024

Fanúšikovia | Zaži rozlúčku s umelou trávou, prihlás sa na 24-hodinovku

Pre všetkých našich priaznivcov sme pripravili veľkolepú rozlúčku s...

ASTV 1.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FK Železiarne Podbrezová

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FK Železiarne...

Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa