Aktuality - archiv 30.4.2009

Najlepší útok narazí v Rimavskej Sobote na najlepšiu obranu

Ivan Vrabec: „Sú dosť náchylní na rýchlejšiu hru v strede poľa. Pisár a Živanovič hrajú viac staticky, nie sú až také behavé typy.“

Najlepší útok ligy, vedený lídrom aktuálnej streleckej tabuľky devätnásťgólovým Davidom Depetrisom, narazí v sobotu popoludní v Rimavskej Sobote na najlepšiu obranu súťaže. Aspoň tak vyznieva nadchádzajúci súboj trenčianskeho AS zo štatistického pohľadu.

Trénerska dvojica Ivan Galád – Ivan Vrabec si pred sobotňajším duelom nenechala ujsť príležitosť vidieť súpera na vlastné oči. „Hlavný kouč bol minulý týždeň v stredu priamo v Rimavskej Sobote na dohrávke 19. kola proti Lučencu (0:1) a ja som videl nedeľňajší súboj v Dunajskej Strede, ktorý sa skončil víťazstvom hostí 2:1,“ prezradil asistent trénera Vrabec.

Trenčania odohrali v aktuálnom ročníku s Rimavskou Sobotou dve stretnutia a obe sa skončili bezgólovou remízou. Dá sa preto predpokladať, že jediný presný zásah môže byť rozhodujúci. „Do stretnutia vstupujeme s cieľom vyhrať. Samozrejme, že ide o zdolateľného súpera. Rimavská Sobota sa mne osobne nezdá až tak silná ako na jeseň,“ doplnil asistent Vrabec.

Jeden z trojice trénerskeho triumvirátu AS napokon prezradil recept, ktorý by mohol viesť k úspechu. „Sú dosť náchylní na rýchlejšiu hru v strede poľa. Pisár a Živanovič hrajú viac staticky, nie sú až také behavé typy. Technicky sú na tom naopak veľmi dobre. Našou silnou stránkou by mohla byť aj hra v pokutovom území súpera. V stretnutí proti Dunajskej Strede mala Rimavská Sobota práve v týchto momentoch problémy,“ dodal asistent trénera AS.

Autor: mg
Rozpis zápasov
2:2 Zlaté Moravce
NIKÉ LIGA, 32. kolo, 18.5.2024
FC ViOn Zlaté Moravce - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 18.5.2024

Baris | K zápasu sme pristúpili zodpovedne

Tím vedení kapitánom Damianom Barišom sa s aktuálnou sezónou rozlúčil remízou 2:2 so...

ASTV 18.5.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC ViOn Zlaté Moravce

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti...

A-tím 18.5.2024

Niké liga | Na záver sezóny remíza so zostupujúcimi Moravcami

Zverenci trénera Iliju Stolicu sa so sezónou rozlúčili remízou 2:2 s FC ViOn...

ASTV 17.5.2024

Hájovský | Chceme sa so sezónou rozlúčiť víťazne

Náš tím spod Čákovho hradu čaká už tento víkend derniéra s aktuálnym ročníkom Niké ligy. V...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  casspennant  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa